1987-ben születtem Budapesten. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok. 2007-ben kezdtem el tanulmányaimat a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, Turizmus – Vendéglátás szakon. A főiskolai évek alatt egyértelműen kiderült számomra, hogy a választott szakmában nem tudom kellőképpen kiélni kreativitásomat.

A fotózás kezdetben kreatív hobbinak bizonyult, ám idővel a munkámmá vált. Nagybátyám mutatta meg e gyönyörű művészeti ág szépségeit, hamar bele is szerettem. Mint mindenki, én is vettem egy “belépő szintű” fényképezőgépet, és a gyakorlatban sajátítottam el a meg nem tanítható fortélyokat.

Utazásaim alkalmával megannyi képet sikerült készítenem, így sokáig azt gondoltam, hogy a festői táj és izgalmas épületek szépségének megörökítése lesz a fő irányvonalam.

Idővel egy kedves ismerős bevezetett az esküvők varázslatos világába. Egyik közös munkánk után rájöttem, hogy ezzel kell foglalkoznom a jövőben. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ifjú pár olyan képeket nézzen vissza élete legszebb napja után, melyeket évekkel később is öröm lesz felidézni.

 Mottóm: Az öröm pillanatát időben megörökíteni. Törekszem arra, hogy ne sablonos, beállított képeket készítsek, és az apró részletek kellő hangsúlyt kapjanak. Fontosnak tartom továbbá, hogy a romantikus, jó hangulat a képeimen is ugyanúgy visszaköszönjön, mint az adott pillanatban, a kópia megalkotásakor.

 

A gyermekfotózás örömét bátyámnak köszönhetem. Két szép kislányát bármikor öröm lencsevégre kapnom, ahogy ma már saját gyermekemet is. Pozitívumomnak tartom azt, hogy könnyedén találom meg a közös hangot az emberekkel, ezt a gyermekfotózások alkalmával is tudom kamatoztatni.

 Képeim egyértelműen árulkodnak arról, hogy nem szeretem a megkomponált beállításokat, próbálom a gyerekeket a lehető legtermészetesebb élethelyzetükben megörökíteni.

Idővel az esküvői fotózásokon kívül más megbízásokat is kaptam, így volt alkalmam rendezvényeken dolgozni, illetve szálloda és éttermek ételeit lencsevégre kapni. Visszatérő megrendelőim közé tartozik a Pasarét Bisztró, illetve a Swietelski Magyarország építőipari vállalat.

A mai világban a fotózás mindennapi életünk részévé vált. Mindenki tud fotót készíteni, de nem mindenki tudja az adott pillanatot örök életünkre emlékezetessé varázsolni.